Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.tingsakeraasen.no

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer i kommentarskjemaet på nettsiden (dersom denne muligheten eksisterer), lagres denne informasjonen samt IP-adressen og nettleserversjonen til den besøkende. Dette gjøres for å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy. Etter at kommentaren din er godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for alle.

Skjemaer

Når besøkende fyller ut skjemaer (kontaktskjema o.l.) på nettsiden (dersom denne muligheten eksisterer), lagres denne informasjonen samt IP-adressen og nettleserversjonen til den besøkende. Dette gjøres for å unngå useriøs utfylling av skjemaer.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), bør du unngå opplasting av bilder som inneholder informasjon om stedet de er tatt (Efix GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut denne informasjonen.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel, slik at du ikke trenger å oppgi denne informasjonen neste gang du registrerer deg. Informasjonskapselen utløper etter ett år.

Dersom du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din, og de valgene du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, kun ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Du kan lese mer om håndtering av informasjonskapsler på denne siden.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold som f.eks. videoer, bilder, artikler mv. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi bruker noen tredjepartsløsninger for å loggføre informasjon som vil brukes til statistikkformål o.l. Dette gjøres ved bruk av informasjonskapsler. Du vil få egen informasjon om informasjonskapsler på nettsiden når du besøker den.

Utfylling av innsendte skjemaer (kontaktskjema o.l.) kan videresendes til ansvarlig part for videre behandling av henvendelsen.

Hvis du ber om at passordet tilbakestilles (dersom denne muligheten eksisterer), vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar (dersom denne muligheten eksisterer), blir kommentaren og informasjon om denne lagret på ubestemt tid. Dette gjøres for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres også personopplysninger som de oppgir i sin brukerprofil. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Utfyllinger av andre skjemaer lagres så lenge det er nødvendig for å kunne behandle henvendelsen. Hvis du starter å abonnere på et nyhetsbrev (dersom denne muligheten eksisterer), vil e-postadresse og annen nødvendig informasjon lagres helt til du velger å avslutte abonnementet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, har lagt igjen kommentarer eller fylt ut et skjema, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker

Hvor dine opplysninger sendes

Besøkendes kommentarer og andre skjemautfyllinger kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.