Nærområdet

At Tingsakeråsen er et naturlig midtpunkt er det ingen tvil om!
Området har i årevis vært et populært turområde, med Vestlandske hovedvei og et stort utvalg løyper i ulike lengder og nivåer.

Lillesand sentrum ligger innefor gang- og sykkelavstand, snarveier ned fra området gjør at turen blir kortere enn man skulle tro.
Byen som yrer av liv gjennom sommeren ligger langt fra død resten av året. Konserter og arrangementer trekker folk til sentrum også utenom sesong.
Koselige kafeer og gode restauranter holder åpent året rundt, så det er ingen vits i å gå i dvale – med mindre du gjerne vil.

Flere og flere forlenger badesesongen til også å gjelde i de kaldere månedene. Fra Tingsakeråsen er det kort vei til både ferskvann og sjø, begge deler finner du rundt 700 meter unna.

Avstand til shopping må jo løftes frem, for Lillesand senter ligger knappe tre minutters gange fra Tingsakeråsen. Med 13 butikker, bakeri og kafé finner du det meste du trenger.
Også helsetjester finnes her, som tannlege, kiropraktor og apotek.

Er du glad i trening kan du velge og vrake, for innenfor en radius på en halv kilometer ligger det tre treningssentre.

Barnehage og -skole finnes i nærområdet, med trygg gangvei hele veien. Like ved boligfeltet ligger busstopp, med buss til både Kristiansand og Arendal. Kjører du bil, er du på E-18 i løpet av et par minutter.

Kort sagt – kort vei til alt.